Поліетилен листовий

Поліетилен — термопластичний органічний поліоленофіл, який займає перше місце в світі по виробництву і продажу серед полімерних матеріалів, випереджаючи навіть поліпропілен. Поліетилен виходить в результаті полімеризації етилену.

Вперше поліетилен був отриманий в далекому 1899 році в результаті кропіткої роботи німецького вченого Ганса фон Пехманна. Але масового застосування продукт в той час не отримав і про нього фактично забули. Через 34 роки Ерік Фосета і Реджинальд Гібсон закінчили свої експерименти, коли був отриманий поліетилен. Його активно використовували для виробництва кабельної продукції для телефонних ліній зв’язку. Масове поширення поліетилен отримав у 1950 році. З нього почали виробляти пакувальну продукцію для харчової та легкої промисловості.

На сьогоднішній день сфера застосування поліетилену не обмежена. Доступна вартість, проста мехобробка, практичність, коррозіоностійкість — головні переваги поліетилену перед металами і дорогими сплавами.

Характеристики і сфера застосування

Поліетилен в готовому вигляді для промислових потреб поставляється в листах. Поліетилен листовий — прозорий безбарвний матеріал певних розмірів, для якого властиві такі особливості:

1. Матеріал горить яскраво вираженим блакитним полум’ям, при цьому йде специфічний запах, що нагадує запах палаючої свічки.

2. Поліетилен стійкий до впливу води, лугів, більшості соляних розчинів, органічних і неорганічних кислот (витримує навіть концентровану сірчану кислоту).

3. Забороняється контакт з 50% азотною кислотою, хлором і фтором в рідкому чи газоподібному стані — під їх впливом матеріал швидко руйнується.

4. РЕ має високу ударну міцність при мінусовій температурі, відмінні діелектричні та амортизаційні характеристики.

5. Поліетилен листовий добре піддається механічній обробці на токарно-фрезерних, свердлильних, заточувальних верстатах, відрізних пилах і другом спеціалізованому обладнанні.

Завдяки фізико-механічними властивостями, купити поліетилен листовий можна для різних

сфер, зокрема:

• автомобільна промисловість (виробництво деталей та запчастин);

• гірничо-видобувна та металургійна галузь (футеровки обладнання, ліній);

• хімічна та нафтопереробна сфера (системи водоочищення, ємності)

• побутове господарство (різні ємності, цистерни, басейни, септики і т.д.).

Промпластік Львів

Компанія «Промпластік» пропонує вигідно купити поліетилен листовий у Львові європейського виробництва. Ознайомитися з характеристиками, ціновою політикою або задати своє питання консультанту ви зможете по телефону +38 067 245 88 89. Ми доставимо листовий поліетилен в необхідній кількості в будь-який населений пункт України.