Двокімнатні квартири в Винниках

Купити двокімнатну квартиру в Винниках — це один із найкращих варіантів, як для невеликої і великої сім’ї, оскільки цей варіант ідеальний за площею, який лідирує в продажах. В будівельної компанії Z100 є комфортні і якісні варіанти двокімнатної квартири з вільним планування, тобто квартира робиться під вас, як вам буде зручно, а ще можна встигнути придбати квартири з власною терсою. Компанія Z100 будує будинки 7 років і точно знає, що потрібно для людей, адже всі новобудови виконані в стилі “Таунхаус”, який в декілька разів переважає над багатоповерховими будинками. Особливість цього стилю є те, що будинки не більше чотирьох поверхів, малоквартирні під’їзди, власна закрита територія, яка під цілодобовим відеонаглядом з персональним доступом, достатньо паркомісць і ділите поверх лише з одним сусідом.

Технічні параметри будинку від компанії Z100 одні із найкращих на ринку будівництва. Адже конструкція будинку виконана з червоних керамічних блоків, які в декілька разів переважають над іншими будівельними матеріалами, саме керамічні блоки знижують витрати енергії і коштів на опалення, а все тому що високе енергозбереження і стіни добре тримають тепло. Монолітні залізобетонні перекриття, двоскатний дах покритий металочерепицею, висота стель 2,85 метрів, а міжквартирні стіни 40 сантиметрів, будинок утеплено пінопластом і мінеральною ватою (100-200 мм). В комплектацію квартири ви отримаєте броньовані двері преміум класу, енергозберігаючі металопластикові вікна, індивідуальне опалення, гільзовані канали індивідуальної вентиляції, закрита облаштована територія, парковка для кожного мешканця, дитячий майданчик, ОСББ, домофон, інтернет, а також різні типи двокімнатної квартири на ваш смак.

Компанія Z100 обирає ідеальні місця для розташування будинків, а саме місто Винники де забудовники зайняли лідерські позиції по будівництву. Винники це місто яке за останні роки стрімко розвивається, розбудовується інфраструктура, ремонтуються дороги, відновлюють фасади старих будинків, будуються нові будинки і місця для відпочинку. Неподалік від новобудов компанії Z100 чудово розвинута інфраструктура, школи і дитячі садочки 15 хвилин пішки, в центр Львова за 17 хвилин на авто, поблизу також розташовані магазини, торгові центри, озеро, парки і ліс, який чудово підійде для активного відпочинку. Ідеологія компанії — комфорт та якість за доступною ціною.