Программа eezzee.io — це чудовий сервіс для найпростішого перетворення в PDF

File conversion service
Є чудова програма для виконання найпростіших конвертацій в PDF. Ми створили безкоштовну веб-платформу, яка дозволяє виконувати різні операції прямо в браузері. Завдяки цьому програма надзвичайно зручна і корисна.

EEZZEE.IO – це легка робота. Які послуги надає ця платформа? EEZZEE.IO дозволяє виконувати швидкі та прості перетворення в PDF. За допомогою цього інструменту ви можете змінювати різні типи та формати файлів в режимі онлайн. Конвертуйте Microsoft Office у PDF, змініть посилання, HTML-файли, створіть PDF із графічних файлів, конвертуйте декілька зображень у PDF, об’єднайте кілька PDF-файлів в один документ. Скористайтеся EEZZEE.IO для перетворення Word, Excel, PowerPoint, Visio, Publisher, Outlook, Project, OpenOffice; платформа також підтримує такі форматами зображень: IMG, JPG, PNG, GIF та TIFF. Всі процеси виконуються онлайн за декілька секунд.

Не потрібно реєструватися для того, щоб користуватися цією програмою. Оскільки інструмент працює просто в браузері, вам не потрібно встановлювати програму. Крім того, EEZZEE.IO працює чудово, незалежно від операційної системи, браузера чи пристрою, яким ви користуєтесь. Тут немає жодних обмежень. Завантажуйте та перетворюйте стільки файлів, скільки вам потрібно, і нічого за це не платіть. Так, це інструмент, який економить не лише час, а й гроші.