З чого складається архитектурна виразності будівель комерційного призначення

При створенні сучасних торгових та офісних будівель архітектори приділяють особливу увагу ряду важливих критеріїв.

Створення проекту починається з концепції будівлі,що в значній мірі обумовлює вибир матеріалу для несучого каркасу та огороджувальних конструкцій. Якщо в будіві є великі безколонні прольоти для спортивного залу, конференц-залу, тощо, тоді архітектор передбачає металоконструкції в якості основного конструкційного матеріалу. На відміну від залізобетонного каркасу, металеві рішення дозволяють створювати великі безопорні прольоти до 100 м при невеликих габаритах.

Металоконструкції що виготовляє компанія Термобуд Стандарт якнайкраще підходять для комерційних будівель будь-якого призначення. Для торгових будівель та складів металоконструкції дозволяють отримати великі простори без колон, що спрощую логістику товарів, та не створює незручностей для людей що знаходяться в приміщеннях будівлі. До того ж такі БМЗ отримають на 1-3% більше функціональної площі.

З точки зору архітектурної виразності застосування металоконструкцій дозволяє створювати великі атріуми, складні архітектурні форми, консолі, тощо. Жоден альтернативний матеріал не є настільки ж гнучким та водночас міцним і довговічним як метал. Тому коли для замовника важливо швидко та ефективно побудувати будівлю від закладає в якості основного каркасу зварні металоконструкції заводського виготовлення.

Ще одним елементом будівлі від якого в значній мірі залежить архітектурні можливості є фасад. Як правило для відвідуваних будівель застосовують вентильовані фасади, в одночас для таких споруд як овочесховища, склади та промислові будівлі найкраще для зведення стін та покрівлі підходять сендвіч-панелі високої енергоефективності. Термобуд Стандарт пропонує енергоефективні панелі за оптимальною ціною, що дозволяє обрати з широкого переліку кольорів типорозмірів та профілювань обкладинок. Панелі можуть бути з поліуретановим або мінераловатним наповнювачем.

Звернувшись до компанії клієнт отримує не просто високу якість металоконструкцій або фасадів, а ще й професійну консультацію та оптимізацію конструктиву будівлі, що може значно скоротити терміни реалізації проекту та ціну конструкцій. Адже багаторічний досвід та власне сучасне виробництво зварних металевих конструкцій дозволяє запропонувати саме ті рішення які будуть оптимальними для бізнеса інвестора.