Шлюзові живильники вiд компанii «Вент-заводи».

Шлюзові живильники працюють з самим дрібним матеріалом з групи сипучих. Вони призначені для вивантаження добре сипучих і пилоподібних матеріалів з бункера. Це відбувається таким чином: з бункера в завантажувальний патрубок безперервно надходять матеріали і в міру проходження по даному шляху і без налипання на стінки пристрою поступово вивантажується з бункера.

Шлюзові живильники – характеристики і використанняКонструкція даного пристрою виглядає таким чином: це ємність, яка оснащена двома бічними кришками, усередині ємкості є розвантажувальний і завантажувальний патрубок. Крім цього, головними елементами обладнання є ротор з горизонтальним валом.

Щоб краще уявляти собі ротор, потрібно згадати форму циліндра. До його складу також входить два диска, які мають перегородки. Завдяки цим перегородок утворюються своєрідні лопаті. Після того, як цей агрегат починає свою роботу, в верхні комірки подаються матеріали, ротор повертається на 180 градусів — матеріал виходить з пристрою. Привід живильника даного типу регулюється як пневматичним або електричним способом, так і ручним способом, а може бути і без регулювання.

Цей пристрій відрізняється герметичністю і високу зносостійкість, перевагою є і те, що він має можливість працювати з матеріалами з високою температурою і абразивними матеріалами.

Купити шлюзові живильники по самій вигідній ціні і на вигідних умови можна тільки в нашій проектно – монтажній компанії. Для отримання детальної інформації звертайтеся за телефонами, що вказані на нашому сайті або залиште заявку на зворотний дзвінок, заповнивши спеціальну електронну форму. Ціна, оперативність і якість обслуговування Вас приємно здивують! Для постійних клієнтів передбачені знижки!

Шлюзові живильники

Застосування.

Цей пристрій призначений для безперервної або постійної вивантаження сипучих матеріалів з бункерів, циклонів, пневмотранспорту і т.д. Їх можуть застосовувати в наступних галузях: металургійній; хімічної; будівельної і т.д.

Переваги:

  • Широкі модельні ряди у всіх типорозмірах.
  • Бездоганна якість продукції;
  • Надійність;
  • Ефективність;
  • Функціонування обладнання в безперервному режимі;
  • Немає необхідності в постійному техобслуговуванні;
  • Економічність;
  • Універсальність.

Наша компанія співпрацює з постачальниками якісного обладнання і матеріалів від вітчизняних виробників і відомих брендів; обслуговування; Монтаж «під ключ»; Ми надаємо повну гарантію на всі види виконаної роботи; Максимально швидка доставка обладнання.

Компанія «Вент-заводи», — вентиляція, проектування, циклони, аспiрацiя: https://7-vz.com. Телефонуйте: +38(044) 221-25-52