Металочерепиця – якісний та довговічний матеріал для покрівлі котеджу

Заміський будинок потребує надійного захисту від опадів, який можна забезпечити завдяки встановленню якісного покрівельного матеріалу. Сучасна металочерепиця хмельницький стала одним із найбільш затребуваних видів покриттів для приватного житла. Цей виріб характеризується високими декоративними властивостями, відмінними експлуатаційними показниками. Листи черепиці встановлюються легко і швидко, тому багато власників житла мають можливість проводити самостійний монтаж.

Для виготовлення металочерепиці яку можна купити на сайті https://budprogres.com.ua застосовуються листи із високоякісної сталі товщиною 0,37-0,75 мм. Заготовки обробляються на листогибном устаткуванні, набуваючи об’ємного профілю, що нагадує традиційну керамочерепицю. По краях листів розташовуються замкові елементи, призначені до створення герметичних з’єднань.

Міцні показники

Металочерепиця чудово витримує механічні дії. Вона не стискається під вагою снігових мас, не загинається і деформується при сильному вітрі.

Захист від корозії

Листи черепиці обробляються складами на основі акрилу, поліестеру та інших полімерів. Тонка та еластична плівка запобігає контакту металу з навколишнім середовищем, тому виріб здатний прослужити десятиліття, не піддаючись хімічному руйнуванню. Також полімерне покриття надає черепиці насичений колір, який не вигоряє під впливом сонячного ультрафіолету. Завдяки високій міцності та еластичній структурі захисне покриття зберігає свою цілісність при ударах та в морозну погоду, воно не відшаровується при різких кліматичних змінах.

Різноманітність моделей

Модельний ряд металочерепиці здатний задовольнити запити вимогливих покупців. У будь-якому магазині можна підібрати матеріал для даху недорогої лазні або господарського будівництва, а також високоякісний виріб для елітного заміського будинку.

При покупці виробу можна придбати додаткові елементи та деталі кріплення, що відповідають кольору основного матеріалу. Також можна підібрати покрівельні аксесуари, снігозатримувачі тощо.

Металочерепиця має більш естетичний вигляд порівняно з конструкцією із профнастилу. Нові моделі черепиці покриті полімерним складом, який надає металу надійного захисту від корозії, забезпечує насичений і стійкий колір. Дах з такого матеріалу зберігає декоративні властивості протягом 20 років і більше, не потребуючи обробки лакофарбовими виробами.