Чернівцігаз Збут: найкращий вибір для споживачів

Переваги відкриття ринку газу оцінили багато споживачів. Тепер кожен може обирати компанію-постачальника палива, укладати з нею договір та обирати оптимальний тарифний план із урахуванням обсягів споживання.

Завдяки цьому можна планувати бюджет та бути впевненим у тому, що вартість палива не збільшиться через коливання на світовому ринку газу.

Чому клієнти обирають компанію Чернівцігаз Збут

Компанія Чернівцігаз Збут є підрозділом концерну Твій Газзбут, який здійснює постачання газу для підприємств та населення. Завдяки роботі професійних менеджерів, споживачам надаються послуги високого рівня:

  • розробляють нові тарифні плани;
  • пропонується зручні засоби зміни постачальника – оформити заявку можна як онлайн, так і в найближчому відділенні Твій Газзбут;
  • надається можливість передати показання та зробити оплату, не виходячи з дому.

Відділення компанії розташовуються в багатьох містах Чернівецької області, також можна зателефонувати на номер гарячої лінії та отримати відповіді на запитання.

Послуги для населення від компанії Чернівцігаз Збут

Для рядових споживачів вартість газу має першорядне значення. Адже більшість власників приватних будинків та міських квартир, використовують в опалювальний період саме газ.

З огляду на це компанія Чернівцігаз Збут пропонує кілька тарифних планів:

  • Рівномірний платіж – вартість газу залишається незмінною в період дії договору, незалежно від того, який обсяг буде витрачено. При цьому ціна блакитного палива взимку та влітку буде однаковою.
  • Річний – вартість газу встановлюється на один календарний рік, оплата виконується лише за фактом використання палива.
  • Місячний – залежно від вартості газу на світовому ринку, тариф для населення змінюватиметься щомісяця. Як правило, в літній період вартість палива максимально доступна, а взимку вона підвищується.
  • На зиму – цей тариф дозволяє значно заощадити та витрачати взимку необхідний обсяг газу. Особливість тарифу полягає в тому, що споживач самостійно обирає необхідний обсяг газу на опалювальний період та оплачує його за літньою вартістю. Важливо й те, що оплату всієї суми можна зробити частинами. Однак, щоб скористатися цими перевагами, договір треба укласти до початку опалювального періоду.

Докладніша інформація про тарифи та роботу компанії є на офіційному сайті, також можна скористатися за допомогою консультантів, зателефонувавши на номер гарячої лінії.