Меблі для офісу: де купити зручні та недорогі шафи в Києві?

Впорядковані робочі матеріали в офісі суттєво підвищують продуктивність персоналу. Розмістити належним чином документацію, інструменти, зразки продукції тощо допоможуть офісні меблі: закриті та відкриті шафи, тумби та полиці. Певна річ, не обійтися й без місця для верхнього одягу працівників. Це завдання успішно виконує шафа-купе. Далі розглянемо критерії вибору функціональних і практичних офісних меблів.

Шафа на замовлення від «Меблі-ПВМ»

Як вибрати корпусні меблі для офісу

Основне правило, якого слід дотримуватися при облаштуванні офісного приміщення, – всі меблі мають бути міцними та зносостійкими. Тому бажано замовляти їх у компанії, яка надасть гарантію якості на свої вироби. Крім цього, офісні меблі повинні:

  • бути місткими та водночас не громіздкими;
  • допомагати виконувати робочі завдання;
  • бути ергономічними та естетичними.

Інші параметри вибору не настільки універсальні і залежать від профілю діяльності компанії, призначення кабінету та його розмірів. Погодьтеся, що меблі для бухгалтерії, відділу продажу чи кабінету керівника зазвичай будуть відрізнятися. Потреба в кількості шаф, стелажів і перегородок у кожному випадку теж різна. Те саме стосується стилю та кольорової гами офісних меблів.

Якого кольору мають бути офісні меблі

Світлі відтінки пастельних кольорів візуально збільшують приміщення та створюють у ньому затишну робочу атмосферу. Яскраве забарвлення шафових панелей чи оригінальний малюнок на них допоможуть розставити акценти в кабінеті та налаштувати на творчу діяльність. Але зловживати яскравими меблями не варто. Зараз виробники пропонують шафи з матовою та глянцевою поверхнею, однотонні, з візерунками та вставками з різних матеріалів.

Де купити меблі для офісу в Києві

Найоптимальнішим рішенням буде звернутися до меблевої компанії, яка надає комплексні послуги:

  • проводить заміри;
  • пропонує рішення зі стандартних елементів або розробку індивідуального проєкту;
  • виготовляє меблі;
  • встановлює їх.

Все це робить київська компанія «Меблі-ПВМ». Її дизайнери та менеджери запропонують варіанти умеблювання офісу, враховуючи ваші потреби. Термін виготовлення меблів становить 3-4 робочі дні. На сайті компанії за посиланням https://mebel-pvm.com.ua/ можна замовити надійні та довговічні меблі для офісу різних розмірів, дизайну та вартості. 

Всі моделі оснащено якісною фурнітурою провідних світових компаній. «Меблі-ПВМ» самостійно виготовляє меблі з 2000 року, тому може запропонувати конкурентноспроможну ціну на свою продукцію. Компанія має досвід комплектації офісу всіма корпусними меблями та окремими елементами, які гармонійно доповнюють вже наявні в кабінетах меблі.